MC kläder för både herr och dam

MC säsongen är nu igång för fullt! I helgen som var nu hade många MC åkare plockat fram och dammat av sina MC för att åka en tur i det fina vädret. Nu är det dags för många att kanske köpa nya MC kläder för både herr och dam innan de börjar åka hoj på riktigt. Det finns många riktigt bra MC kläder och tillbehör men det gäller att hitta de som är rätt för just dig och din kroppsform. Sedan åker man MC på olika sätt också, en del vill glida saktare fram och visa upp sin MC med tillhörande snygga kläder. Några köper bara skinnställ när de vill vara lite fräckare på sina sporthojar och en del bryr sig mer om användningsområdet och köper allväderställ. Ett sånt har jag, det säger en del om mig.

MC kläder för syns skull

Hade jag fått välja helt och hållet så hade jag gärna köpt ett par kevlar jeans och en snygg matchande jacka, men nu blev det ett allväderställ av olika anledningar. Det kan tyckas aningen tråkigt men är väldigt praktiskt och sitter förvånansvärt bra. När jag började åka MC så hade jag inte så stora krav på MC stället mer än att det skulle vara prisvärt och sitta bra på mig. Jag köpte det begagnat och trivs väldigt bra med det, sedan är det långt ifrån särskilt snyggt eller tufft men skydden sitter där de sitter.

MC tillbehör för dam och herr

I början lånade jag både stövlar, MC ryggskydd och integralhjälm men efter 2 år var det dags att skaffa egna grejer. Om jag betalade lite pengar för mitt begagnade MC ställ så ville jag absolut ha en ny MC hjälm och ryggskydd. Det tycker jag är mer värt att lägga pengarna på, så jag köpte både MC hjälm och ryggskydd för över 15000 kronor. Men nu är jag väldigt nöjd!