Campingutrustning

      Inga kommentarer till Campingutrustning

När jag var ute och googlade runt här om dagen så ”ramlade” jag över en sida med mängder av campingutrustning, både för de som har husvagn och husbil, men också för dom som vill sova i tält ute i skogen under sin vandring. Det var så kul att bara gå runt och kika på vad som fanns, nu när vi har bestämt att vi ska vandra till hösten så måste vi ha lite olika campingutrustning förutom tältet då. Jag vet inte om jag är en sån där nörd som tycker det är väldigt kul att titta på campingutrustning eller om det känns likadant för andra? Jag blir till och med sugen på att köpa en husvagn för att kunna inreda lite, även om vi har husbil, men husbilen har inte så många ytor som en stor husvagn.

Mycket campingutrustning

Jag har nog aldrig varit inne i en fysisk butik som har så mycket campingutrustning som den här, därför är det kul att gå runt och titta för att veta vad som finns för mycket av det dom har i butiken visste du inte ens att du behövde. Men så är det väl kanske med allt! Men jag tror att husvagnsfolket och likaså husbilsfolket (inklusive vi själva) köper ganska mycket såna här special grejer till våra husbilar och husvagnar just för att det är till för det. Fast mycket utav campingutrustningen är ju anpassat för husvagnar, till exempel alla fat och tallrikar samt glas och kaffemuggar är gjorda av plast för att bli så lätta som möjligt och det gör heller inget om de skulle ramla ur skåpen.

Onödig campingutrustning

Sedan kan jag personligen tycka att det finns mycket onödig så kallad campingutrustning som du inte måste köpa för att det kallas för campingutrustning. Du kan köpa mycket av grejerna på Rusta och Jysk också för den delen, och säkert till ett billigare pris också.