Hårtrimmer

      Inga kommentarer till Hårtrimmer

Då var det dags att köpa en ny hårtrimmer, kanske inte jättekul men absolut nödvändigt. Jag använder hårtrimmern på min sambo ungefär var sjätte vecka och vid det här laget har vi väl sparat in pengar så det räcker och blir över till en riktigt juste hårtrimmer den här gången. Jag tror inte att min sambo har varit hos frisören sedan vi flyttade ihop för snart 5 år sedan, jag fixar hans hår varje gång och han är lika nöjd som om han hade gått till frisören. Men det senaste året har jag varit tvungen att använda vår hårtrimmer även till katten, som har en extremt tjock päls, det kan vara därför som vi måste köpa en ny.

Hårtrimmer till katten

Jag tänker att den här gången köper vi en hårtrimmer som är tillräckligt stark för att användas även till att raka kattens päls, om det nu finns en sådan. Men jag antar att det borde finnas supereffektiva hårtrimmer eftersom det finns människor med jättetjockt hår också. Fast det är klart att när det kommer till kattens päls så är det underullen som är det värsta och den kan man inte jämföra med någon persons hår. Den blir tjock som kardad ull till slut och då är det svårt för en hårtrimmer att leta sig igenom den packade pälsen.

Hårtrimmer online

Jag har börjat att göra en sammanställning över vilka hårtrimmer som finns på olika sajter, jämför priser med effektivitet och hållbarhet för att försöka komma fram till vilken vi ska köpa. Det känns i alla fall som att det är bättre att vi betalar lite mer för att få en hårtrimmer av god kvalitet, med hög effektivitet som orkar ta sig igenom även våra katters tjocka underull och att vi hellre då betalar lite mer pengar för den så jag slipper köpa en separat trimmer till katten också.