Allt för din släpvagn

      Inga kommentarer till Allt för din släpvagn

Om det är så att du är ute efter delar till din släpvagn så vet jag numera exakt vart du ska vända dig. Det finns allt inom släpvagnsdelar hos Valeryd och oavsett om du ens vet vad du behöver så är jag säker på att du kommer bli nöjd efter din upplevelse med Valeryd. Men på tal om att inte veta så ska jag villigt erkänna att jag inte ens visste vad släpvagnsdelar egentligen var när jag började leta. Det hela började med att vi fick ta över vår grannes gamla släpvagn eftersom vi hjälpte honom att slänga skräp. Efter några månader så började något krångla och vi var tvungna att försöka laga detta naturligtvis.

Detta ledde vidare till att jag blev känt med Valeryd efter som jag just hörde att det fanns allt inom släpvagnsdelar hos Valeryd! När jag besökte deras hemsida blev jag väldigt positiv överraskad. Här kunde man alltså handla allt från reservdelar och tillbehör, det var i denna djungel jag fick börja leta, men även inom allt när det kommer till att lasta och säkra men även om man behöver smarta lösningar när det kommer till gasfjädrar.

Utan att veta, fick experthjälp

Såklart förstod jag ju inte vad vi behövde men kontaktade därför kundtjänst och fick helt fantastisk hjälp. Dem tog fram exakt vad jag behövde och jag hade paketet på posten inom bara någon dag. Efter detta fick min man se till att byta dem delarna vi behövde, jag vet faktiskt fortfarande knappt vad det var, men nu fungerar den som den ska och vi kan återigen slänga skräp för både oss och grannen. Så lession learned, se till att ta hjälp hos Valeryd så ser dem med säkerhet till att du får den hjälp du behöver när det kommer till släpvagnsdelar!