Hitta lägenhet i Stockholm

      Inga kommentarer till Hitta lägenhet i Stockholm

Efter sommaren har jag fått jobb i Stockholm och det känns helt fantastiskt, jag längtar så jag håller på att bli galen! Det finns egentligen bara ett ”litet” problem, och det är att hitta lägenhet i Stockholm. Så klart vill jag precis som de flesta andra bo centralt i Stockholm, allra helst på Östermalm men det kan jag nog bara glömma det är bara priviligierade rika människor som kan skryta med att dom bor på Östermalm. Å andra sidan är det ett ganska lugnt område så det kanske ändå inte passar mig och min livsstil.

Att bo i Stockholm

Drömma kan man ju men när det gäller att hitta en lägenhet i Stockholm så får jag nog vara glad om jag hamnar i någon av förorterna den första tiden. Som tur är finns det bra pendlingståg oavsett vart du bosätter dig utanför centrala Stockholm. Som sagt, Östermalm går nog ganska fett bort, sedan har vi Södermalm och här är det givetvis också populärt att bo vilket inte är så konstigt när det ligger så centralt. Jag älskar att gå och shoppa på Götgatan på Södermalm och det hade varit helt underbart att få tag i en lägenhet på Södermalm.

Lägenhet i centrala Stockholm

Efter Södermalm så står Vasastan högt på min önskelista och den kan jag nog också glömma för här är bostadspriserna och hyrorna skyhöga. Men här finns allt som är kul, barer och restauranger, nattklubbar och en massa affärer. Det verkar vara väldigt högt och lågt även när det gäller ålder på de som bor där, blandat mellan yngre och äldre om man jämför med Östermalm där det övervägande bor rika gamla människor. Alla vill så klart bo centralt i Stockholm men det är nog nästan att glömma så här första gången jag letar lägenhet i Stockholm, det kanske kommer med tiden men nu måsta jag bara ha en adress att bo på ganska omgående.